OHJELMA 2023

PERJANTAI 21.7.2023

★ klo 19.00-20.00 Big Wheels & Morton Friday Night Cruise. Kauppatorilla Konttiravintola Mortonissa virittäydytään tapahtumaviikonlopun tunnelmiin

LAUANTAI 22.7.2023 – PÄÄTAPAHTUMA

Harrasteajoneuvoportti avautuu klo 9.00 ja  yleisöportit avautuvat klo 10.00. Koko päivän ajan Radio Big Wheels 88,7 MHz Pieksämäen kantakaupungin alueella.

Löydät tapahtuma-alueen aivan Pieksämäen keskustasta. Seuraa opasteita ja liikenteenohjausta saavuttuasi keskustaan.

Liput 10€, alle 15-vuotiaat lapset ilmaiseksi aikuisen seurassa. Lipunmyynti porteilta tapahtuma-alueelle saavuttaessa. Harrasteajoneuvolippu 10€, sisältäen kuljettajan ja yhden matkustajan sisäänpääsyn,

Huom! Voit ostaa liput ennakkoon ilman toimituskuluja: Nettilippu.fi

★ klo 10.00-17.00 Kokoontumisajo. Autoja, moottoripyöriä, jenkkirekkoja, streetfoodia,  oheistuotteita, retro- ja vintagemyyntipisteitä. Polkuautokokoontuminen ja lasten pahviautoverstas.

★ klo 10.00-17.00 Savo Vintage. Retro- ja vintagemyyntipisteitä, oheistuotteita, Foxy Vixen’sin meikki-, kampaus- ja stailauspalveluja, pin-up kuvausstudio. Tänä vuonna Savo Vintagen käytössä on rajallisesti tilaa ja myyntiosastoja on tavallista vähemmän.

★ Underground Model Finland -finaali. Perinteikkään UGM-mallikilpailun finaalikierrokset tapahtuman yhteydessä, varsinainen finaali klo 15.00.

★ klo 15.30 palkintojenjako. Big Wheelsin harrasteajoneuvopalkintojen jako tapahtuman infopisteellä.

★ klo 17.00-19.00 Suuri cruising-paraati kokoaa perinteisesti useita tuhansia katsojia noin 16 km pitkän reitin varrelle. Jenkkirekkojen vetämän paraatin osanottajaennätys on lähes 900 ajoneuvoa ja yleisöä on ollut enimmillään jopa 5000!

 Huom! Tänä vuonna Veturitorilla ei ole virallisia iltabileitä, mutta kaupungilla on tarjolla monenlaista ohjelmaa. Mm. The Telefunkens esiintyy paikallisella Swamp Town Garagen jenkkiautotallilla cruisingin jälkeen ja The Outsiders puolestaan Spankhill MC:n tallilla, Pub Kaunis Jorma palvelee tapahtuma-alueella koko illan ja aamun pikkutunneille Big Wheels -jatkot Beats Clubilla alennettuun hintaan tapahtumarannekkeella.