Ajankohtaista

Tällä sivulla tuoreimmat Facebook-päivityksemme. Löydät meidät FB:stä tunnuksella @BigWheelsFinland. Olemme myös Instagramissa @BigWheelsEvents sekä Twitterissä @BigWheelsEvents.

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

17.07.19

Big Wheels

Millaisella harrasteajoneuvolla olet suuntaamassa Big Wheels & Savo Vintage -tapahtumiin lauantaina? Jaa kuva meille ja vinkkaa samalla mistäpäin ja millä aikataululla olet tulossa, jos vaikka samaan letkaan olisi muitakin lähtijöitä! 😊 ... Lue lisää | See More Piilota | See Less

Millaisella harrasteajoneuvolla olet suuntaamassa Big Wheels & Savo Vintage -tapahtumiin lauantaina? Jaa kuva meille ja vinkkaa samalla mistäpäin ja millä aikataululla olet tulossa, jos vaikka samaan letkaan olisi muitakin lähtijöitä! 😊

Kommentoi | Comment on Facebook

Tämä keskustelu on poikinut kysymyksiä siitä millaisella kalustolla Big Wheelsiin saa osallistua. Nettisivujen UKK-osiosta löytyvä virallinen savolaisittain ympäripyöreä vastaus kysymykseen "Voinko osallistua autolla merkiltään X tai vuosimalliltaan Y?" kuuluu näin: "Meillä ei tuijotella merkkiin tai malliin. Mikäli autosi on *riittävän vanha* tai *muutoin selkeästi harrasteajoneuvo* tai jollain tapaa *erikoinen menopeli*, se on tervetullut tapahtuma-alueellemme. Koska tapahtuma-alueelle mahtuu vain noin 1400 ajoneuvoa, seula voi kiristyä mitä pidemmälle päivä etenee." Eli tapahtuma on suunnattu harraste- ja erikoisajoneuvoille ja pyrkimys on tietysti, ettei tapahtuma-aluetta voi epähuomiossa erehtyä luulemaan Prisman tai Citymarketin parkkipaikaksi kaluston puolesta :) Vaikkei Big Wheels ole pelkkä jenkkiautotapahtuma niin amerikkalaisten autojen kohdalla tuo ikäraja on toki perinteisesti joustavampi ja mm. uudehkojen RAM-pikkareidenkin miitti on aitojen sisäpuolelle mahtunut siinä missä uudet Mustangit ja Camarotkin. Siinä vaiheessa kun tontti alkaa olla täynnä niin tilanne on tietysti haastava, joten oman paikkansa auringossa varmistaa parhaiten olemalla mahdollisimman aikaisin liikenteessä.

Vantaalta Savonlinnaan ja siitä Juvan kautta Pieksämäelle

Kähvellyksen(varkaus) kyliltä tullaan👍

Siilinjärveltä tullaan jo perjantaina 😎

Hemi GTX:llä.. Haapajärvi-Koli-Polvijärvi-Varkaus..👍🏻 Maakuntamatkailua tästä aamusta lähtien, perjantai-illaks Savon Solmuun.

Tulossa ollaan! Ja mukana on takalasitarroja niitä haluaville!

Datsunilla päräytetään paikalle niinkuin joka vuosi 😘 ja ihan kyliltä ollaan.

Tullaan Liperistä hoodeille jo perjantaina. Näitä kinkereitä on odotettu!

Konginkangas-Äänekoski omalla pienellä letkalla tullaan. 😎

Vesannolta tullaan perjantaina. Tänne tultiin Siuntiosta.

Kuopiosta, kokoontuminen klo 7.00 ABC:lle, siitä sit pikkuhiljaa kohti kesän ykköstapahtumaa...👍

Kangasniemeltä tullaan Hankasalmen Jari-Pekan kautta😎🤘

Suonenjoelta, 9.05 ollaan taas portilla😎

Tolla Jampin avolla. Letka lähtee Mikkelistä 10km. Pieksämäen suuntaan Hiirolan varalaskupaikan Mikkelin päästä lauantaina klo:8.00

Tällähän sitä, Joroisista. Jos kasassa kestää 😁 👏 🙈

Tampereelta mutta lauantaina lähdetään Haukivuoresta.

Rautalammilta ajellaan lauantaina päivällä

Somerolta lähdetään, mutta Mikkelistä viimeinen siirtymätaival la aamusta tapahtumaan.

Vuokatissa tullaan jos tuo p.a.s.k.a.n saan kasattua huomenna,ja todennäköisesti perjantaina lähdetään tulemaa

Pyhäjärveltä lauantaina, jollein suuria vastoinkäymisiä kohdata😁

Kontiolahdelta tullaan Letukalla 💃 Varsinainen kuvauskohde eli omenapuu jää kotio 😁

Mahdollisesti rautalammilta tullaan

Kleinbussilla tänäkin vuonna. Paraati vaan tällä kertaa seurataan sivusta, ei jaksa lähteä letkaan

Tuolla ja kouvolasta, näillä näkymin tullaan jo pe 😎

View more comments

17.07.19

Big Wheels

Kohta taas cruisaillaan :) ... Lue lisää | See More Piilota | See Less

Kommentoi | Comment on Facebook

Oskari Rönkkö

Ompa myyty kaikki kalut.😉

Vaikka itse vähäpäästöisella nykyautolla kaupungin sivuparkkiin tulenkin niin eihän minun tarvitse alueen sisällä katsella vastaavia nykyvekottimia saatikka kaupan hyllyltä saatavia töpseliautoja joihin "harrasteajoneuvo" määritelmä täyttyy ainoastaan että omistaja on vaihtanut itse siihen renkaat. Jos sitäkään. Toivottavasti järjestäjä ohjaa nämä muut esim. oman autoni viereen kaupungin sivukujille niin yleisölle jää oikeatakin katseltavaa ja paikalle uskaltaa tulla myös jatkossa.

Voi ku pääsiski...

Tulossa. Terkut Suomeen Turggusests👍🏆🤷🏿‍♂️

Myös Salo kuittaa 😎

View more comments

17.07.19

Big Wheels

YLE:n väki on paikalla Big Wheels & Savo Vintage ja Big Wheels Rock'n Roll Party -tapahtumissa kuvaamassa muutamia pätkiä tulevaan ohjelmistoon kuuluvaan dokumenttisarjaan, joten tapahtuma-alueella on olemassa pieni mahdollisuus päätyä vahingossa videomateriaalin taustalle. Kuvausryhmä noudattaa journalistin ohjeita, YLE:n ohjelmatoiminnan sääntöjä sekä tietenkin myös lainsäädäntöä niin kuvauksissa kuin materiaalin julkaisussa.

Samoin Big Wheelsin oma mediatiimi kuvaa tapahtumassa materiaalia Big Wheelsin käyttöön, joten tapahtumaan osallistuvat ajoneuvot ja yleisö voivat päätyä kuviin ja videoihin, joita julkaistaan mm.tapahtuma-artikkeleissa ja BW:n somekanavilla.

Nyt on kerrottu tämäkin #sääntösuomi 😉
... Lue lisää | See More Piilota | See Less

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

16.07.19

Big Wheels

Huomenna keskiviikkona 17.7. YLE Radio Suomi Mikkelin taajuudella noin klo 07-08 välillä Big Wheels -asiaa "Mikkelin aamu" -lähetyksen yhteydessä (vaikka toki yhä Pieksämäellä ollaankin 😅). ... Lue lisää | See More Piilota | See Less

16.07.19

Big Wheels

HUOMIO PIEKSÄMÄKI!

Pertinkujan ja Kulttuurikeskus Poleenin parkkialueet, Toikantien varren hiekkakenttä, Savontie välillä Keskuskatu-Sairaalantie ja Lampolahdenkatu välillä Keskuskatu-Savontie ovat Big Wheels -tapahtuman vuoksi suljettuja perjantai-illasta 19.7. lauantai-iltaan 20.7. joten pyydämme välttämään pidempiaikaiseksi tarkoitettua pysäköintiä näille parkkiksille ja katujen varsille perjantain ja lauantain ajaksi.

Tapahtuman aikana ohjattu yleisöpaikoitus löytyy Hiekanpäästä jäähallin ja uimahallin ympäristöstä, lyhyen kävelymatkan päässä tapahtuma-alueesta. Pyydämme välttämään tapahtuman aikana keskusta-alueen kiinteistöjen pihoille ja parkkipaikoille pysäköintiä sekä etenkin Pieksämäen kirkon parkkipaikan käyttöä, koska siellä on muita tilaisuuksia, joissa parkkitilaa tarvitaan.
... Lue lisää | See More Piilota | See Less

16.07.19

Big Wheels

Muutama päivä aikaa meidän vuoden kohokohtaamme eli Big Wheels & Savo Vintage -tapahtumiin. Tuota hetkeä kohden on tehty työtä yli vuoden ajan ja nyt ollaan jo kahdeksattatoista kertaa asialla ...kohta nähdään millaiseksi kesän 2019 tapahtuma muodostuu - toivottavasti aurinkoiseksi hyvän fiiliksen tapahtumaksi.

Jo tässä vaiheessa nostamme hattua kaikille tapahtuman tekemiseen myötävaikuttaneille sekä kaikille teille, jotka suunnittelette reissua Big Wheelsiin.

Tapahtumia ei olisi ilman yleisöä, osanottajia, työntekijöitä, kauppiaita, näytteilleasettajia ja yhteistyökumppaneita sekä muita hengessä mukana eläviä. Kokonaisuus muodostuu monesta erilaisesta palasesta ja lopputuloksena tapahtuman onnistuminen on näiden kaikkien palasten summa.

Tervetuloa Pieksämäelle, lauantaina 20. heinäkuuta 2019!
... Lue lisää | See More Piilota | See Less

Kommentoi | Comment on Facebook

Paska tilanne ei pääse paikalle kun on töitä

15.07.19

Big Wheels

Varsinainen Big Wheels & Savo Vintage tapahtumapäivä on lauantai 20.7.2019, kokoontumisajo ja vintage-messut klo 10-17 ja paraati klo 17 alkaen - ja saman päivän iltana jatkoina Big Wheels Rock'n Roll Party Veturitorilla.

Perjantaina 19.7.2019 saapuville on tarjolla alkuiltaan kesäteatteria klo 18.00 (Pieksämäen Kesäteatteri: Lisää löylyä, Pöntinen!) sekä klo 20.00 Jussi Syren And The Groundbreakers Jäppilässä (17km Pieksämäen keskustasta).

Mitäpä tuumaisitte jos tuohon klo 19-20 välille polkaistaisiin Kauppatorille pystyyn toivottu harrasteautojen TARKKUUSLIMBOKISA, muutaman vuoden tauon jälkeen? Siinähän myös Konttiravintola Morton päivystää kulmilla.

Sunnuntaina 21.7. ei ole enää järjestettyä ohjelmaa tarjolla, mutta suosittelemme vahvasti pyörähdystä itäisessä naapurikaupungissa Varkaudessa (40km), jossa Mekaanisen Musiikin Museoon pääsee BW-rannekkeella etuhintaan ja samassa kaupungissa sijaitsee myös ilmainen Tattoo Museo - Varkaus Tattoo Museum.
... Lue lisää | See More Piilota | See Less

11.07.19

Big Wheels

Upea paikallisaviisimme Pieksämäen Lehti nosti 8.7. pääkirjoituksessaan esille, että kysynnän ja tarjonnan lait pätevät myös kesätapahtumissa - vaikka sää ei aina erityisen kesäinen olisikaan niin kesätapahtumissa kannattaa vierailla 🙂 ... Lue lisää | See More Piilota | See Less

Upea paikallisaviisimme Pieksämäen Lehti nosti 8.7. pääkirjoituksessaan esille, että kysynnän ja tarjonnan lait pätevät myös kesätapahtumissa - vaikka sää ei aina erityisen kesäinen olisikaan niin kesätapahtumissa kannattaa vierailla 🙂

Kommentoi | Comment on Facebook

Onneksi tällä hetkellä näyttäisi vielä suht mukavalta tuo lauantai 20.7. 😎

Totta tämäkin. Ei yksi pisara mitään haittaa, sen pystyy vaikka väistämään. Mutta kyllä mikä tahansa ulkotapahtuma yhdistettynä kaatosateeseen on melko ikävää👍🏻

06.07.19

Big Wheels

Pieksämäellä on mahdollisuus hankkia Big Wheels & Savo Vintage -liput jo lauantaille 20.7. jo ennakkoon SÄÄSTÖTALOsta (Tukikohdantie 2, Pieksämäki) tai OSMOTEXista (Keskuskatu 18), Pieksämäki) ja samalla hyödyntää erinomainen -10% tarjous muista normaalihintaisista ostoksista!

Ps. Ennakkolippujen myyntiaika 8.-19.7.2019. Ennakkomyynnissä vain ns. yleisölippuja, harrasteajoneuvoliput vain autoportilta alueelle saavuttaessa.
... Lue lisää | See More Piilota | See Less

Pieksämäellä on mahdollisuus hankkia Big Wheels & Savo Vintage -liput jo lauantaille 20.7. jo ennakkoon SÄÄSTÖTALOsta (Tukikohdantie 2, Pieksämäki) tai OSMOTEXista (Keskuskatu 18), Pieksämäki) ja samalla hyödyntää erinomainen -10% tarjous muista normaalihintaisista ostoksista! 

Ps. Ennakkolippujen myyntiaika 8.-19.7.2019. Ennakkomyynnissä vain ns. yleisölippuja, harrasteajoneuvoliput vain autoportilta alueelle saavuttaessa.