Ajankohtaista

Tällä sivulla tuoreimmat Facebook-päivityksemme. Löydät meidät FB:stä tunnuksella @BigWheelsFinland. Olemme myös Instagramissa @BigWheelsEvents sekä Twitterissä @BigWheelsEvents.

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
2 weeks ago
Big Wheels

VAROITUS! Tapahtuma lähestyy ja erilaiset huijarit ovat taas aktiivisia. Facebookista löytyy muutamia väärennettyjä Big Wheels & Savo Vintage -sivuja, joille logot ja kuvat on kopioitu meidän virallisilta sivuiltamme. Näillä väärennetyillä Facebook-tapahtumilla huijarit kalastelevat pahaa-aavistamattomia seuraajia ja osallistujia.

Nämä feikkiprofiilit ja -tapahtumat tarjoavat meidän sivuiltamme varastettuja kuvia ja vidoeita sekä väärennettyjä livestream- ja videolinkkejä mukamas Big Wheelsistä, mutta ne ovat todellisuudessa luottokorttitietojen kalastelua.

Tarkistakaa ettette ole vahingossa tykkäilleet näistä huijaussivustoista. Toistaiseksi Facebook ei ole vielä näitä väärennöksiä poistanut pyynnöistä huolimatta.

Virallinen 2023 tapahtumamme löytyy Big Wheels & Savo Vintage ja aito profiilimme on Big Wheels. Aidoissa tapahtumissa järjestäjinä on aina profiili Big Wheels eikä mikään muu sekalainen taho. Facebookista löytyy muutamia huijareiden Big Wheels -nimisiä profiileja, varokaa näitäkin.

Muistutetaan vielä, ettemme me kysele koskaan luottokorttitietoja netissä, Big Wheelsin tarjoama somesisältö, Radio Big Wheels ja tapahtuman livestriimit ovat aina ilmaisia ja Big Wheelsin pääsylippuja ei ole ennakkomyynnissä muualla internetissä kuin kotimaisessa suomenkielisessä Nettilippu.fi -palvelussa.
... Lue lisää | See More Piilota | See Less

Kommentoi | Comment on Facebook

Myös täällä Big Wheelsin virallisella sivulla ja virallisessa tapahtumassa kannattaa varoa kommenttikenttiin ilmestyviä ulkomaisia kuvagalleria- ja videolinkkejä, joissa pyydellään henkilö- ja luottokorttitietoja eteenpäin pääsemiseksi.

Mitään ei huijarit hyödy meikäläisestä perse aukinen ja en laita missään nimessä netissä mihinkään henkilö tietoja saatikka tilinumeroita. Oman tilinumeron vois silleen. Laittaa jos on kenellä yli määräistä laita tilinumerooni niin paljon kuin haluat laittaa🤣☺️😉🤪

Varmasti fase on itse mukana näissä huijaus sivuissa monet kerrat laittanut ilmiannon huijaus jutuista ei ne minnekään häviä

1 month ago
Big Wheels

Big Wheels mukana Hot Rod & Rock Showssa Tampereella 22.-23.4. - tule noutamaan flaijeri, tarra tai juliste ja merkitse 22.7.23 jo kesän kalenteriin! Osastomme 310, A-hallissa. ... Lue lisää | See More Piilota | See Less

Big Wheels mukana Hot Rod & Rock Showssa Tampereella 22.-23.4. - tule noutamaan flaijeri, tarra tai juliste ja merkitse 22.7.23 jo kesän kalenteriin! Osastomme 310, A-hallissa.

Kommentoi | Comment on Facebook

Tulossa oon todennäköisesti jos vaan ei mitään ihmeellistä estettä tule 👍🏻

Tää on upea🤗

Kalenterissa tuo päivä ollut jo tovin merkittynä , eli paikalle tullaan .

3 months ago
Big Wheels

Due to public demand, our Big Wheels documentary short film has now subtitles IN ENGLISH too! 🇬🇧🇺🇸 Watch and share the link internationally ☺️ ..you can select the subtitles in YouTube settings but they should come automatically if your browsing language isn't Finnish.
... Lue lisää | See More Piilota | See Less

Video image

Kommentoi | Comment on Facebook

3 months ago
Big Wheels

Big Wheels - Twenty Years on High Gears on nyt katsottavissa YouTubessa 🤩 …palaute tervetullutta ☺️

... Lue lisää | See More Piilota | See Less

Video image

Kommentoi | Comment on Facebook

Hienon työn Jimi tehnyt! Minulle Big Wheels on aina näyttäytynyt äärimmäisen hyvin suunniteltuna ja toteutettuna tapahtumana. Kuten Tero sanoi tuossa alkupuolella jotenkin siihen suuntaan, että heti alkumetreiltä haluttiin tehdä tapahtuma niin hyvin kuin mahdollista, niin se kyllä näkyy! Aina visuaalisesta ilmeestä järjestelyjen toimivuuteen ja lukuisiin oheisjuttuihin, kuten Savo Vintage, tapahtumalehti, paraatikatsomokisat yms yms. Kiitos ekasta 20 vuodesta! 👍🏻

Vuodelta 2007 näkyykin tuttu auto😃 Vettä tuli ja autot jumissa....

Tuo on hieno juttu. Telkkariin saatava !

Helvetin hyvä 💪

Lataa lisää / Load more