Ajankohtaista

Tällä sivulla tuoreimmat Facebook-päivityksemme. Löydät meidät FB:stä tunnuksella @BigWheelsFinland. Olemme myös Instagramissa @BigWheelsEvents sekä Twitterissä @BigWheelsEvents.

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
4 months ago
Big Wheels

Videokoostetta Big Wheelsin tunnelmista, kiitos Niko! Jos teillä on somessa kuvagallerioita tai videoita tapahtumasta niin linkatkaa vaikka tähän kommentteihin ja nostellaan niitä sitten esille =) ... Lue lisää | See More Piilota | See Less

Video image

1 CommentKommentoi | Comment on Facebook

Kotimatkalla ½ yön aikoihin.

4 months ago
Big Wheels

KIITOKSET JÄLLEEN KERRAN! Olipahan huikea tapahtumapäivä! Vaikka sääennusteet eivät suosineet niin lopulta selvisimme tapahtumasta yhdellä sadekuurolla ja tunnelma oli korkealla. Ajoneuvomäärä oli huima, noin 1.500 ajoneuvoa, eli liikuttiin aivan koronaa edeltäneen ennätysvuoden 2019 tasolla ja saattoipa olla jokunen ajoneuvo enemmänkin! Yleisöä tapahtumassa vieraili lähes 15.000 henkeä. Tapahtuma vietiin läpi leppoisasti vaikka suuri automäärä toikin lisähaasteita liikenteenohjaukseen. Yleisö ja osanottajat tekevät tapahtuman ja sen tunnelman, joten olemme kiitollisia kaikille teille!

Big Wheels -tapahtumassa palkitut 2023! Isosti onnea kaikille voittajille ja kiitokset äänestäneelle yleisölle sekä tuomaristoille.

Pieksämäen Lehden toimituksen valinta oli tänä vuonna Nro 1368, Ford Thunderbird 1960, om. Teuvo Ursin.

TOP 5 ajoneuvot, satunnaisessa järjestyksessä:

Nro 1313, Ford Coupe 1934, om. Vesa Paasonen
Nro 1337, Dodge Royal Lancer 1956, om. Reijo Koponen
Nro 90, Buick Electra 225 1959, om. Pasi Heikkinen
Nro 76, Chevy Cameo 1956, om. Juha Saukkonen
Nro 1253, Chevrolet Fleetline 1951, om. Markus Selin

Steel Cowboy Award, rekkapalkinnon voitti tänä vuonna nro 1061, Peterbilt 362, om. Jari Manninen.

People’s Choice, yleisön suosikki -äänestyksen kärkeen nousi upea nro 1168, Chevrolet DelRay 1958 lempinimeltään ”Cool Vanilla”, om. Panu Hulkkonen.

Polkuautonäyttelyn TOP3: 1937 Ford Roadster, H Heino, 1965 Mustang, Severi Jaakkola sekä pinkki potkuauto. Johanna Vilén.

Paraatikatsomokilpailun TOP3:

"TV:stä tutut", Häyrisentie.
"Lily's Cafe", Länsiväylä.
"Harleyn haaremi", Jyväskyläntie.

Lisäksi paraatikatsomokilpailun tuomariston kunniamaininnan ansaitsee "Muotipukimo Frillan Katukatsomo".

Lisäilemme kommentteihin kuvia palkituista ajoneuvoista ja jos teillä on autoista tai paraatikatsomoista hyviä kuvia niin laittakaa toki jatkoksi :)
... Lue lisää | See More Piilota | See Less

22 CommentsKommentoi | Comment on Facebook

Peterbilt 362 etualalla.

Chevy DelRay 1958 ”Cool Vanilla”

Nämä on vaan niin huippuja. Odin koiramme suosikkipaikka.

Ja mukavia kohtaamisia. Kiitos järjestäjille💓

Jossain kaivattiin kuvia "ei niin kiiltävistä autoista" Tässä auto joka jyrrää joka päivä. Onhan se ruma mutta maksettu.

Huikeita määriä👍

Oli hitokseen mukava tapahtuma . Sain tilausmakkarat, eli Korpelaa keskipaahdolla.

Ford 2d 3w coupe 1934 TOP 5

Reijon Dodge ja mää…

Lämmin kiitos kunniamaininnasta🤩! Oli hieno juttu olla osa tätä upeaa tapahtumaa! Kiitos kaikille teille 🙂, jotka vierailitte puodilla ja katukatsomossa! Kiitos myös Essi, Samu ja Hanski 🙂, ilman teitä tämä ei olisi onnistunut. Kuvassa vielä katukatsomon valmistelut käynnissä 🙂

Kesän kohokohta kyllä arvelin autojen määrästä,että ylitti viime kesän,seurasin paraatia vaki paikalla Seunalantien kävely kadulta

En ottanut järkkärinä kuin yhden ainoan kuvan autoista. 👉 Pyykkiteline pysäytti!👙🤭

Tässä jotain otoksia TV:stä tuttujen katsomosta🙈

Millainen organisaatio teillä oikein on jälkiä siivoamassa? Muutama tunti lopun jälkeen kaikki mainokset ja opasteet korjattu eikä hippusen ripausta roskaa missään! Upeaa!

View more comments

4 months ago
Big Wheels

Tapahtuman aikana somen viestikanavamme ovat ruuhkaisia ja tapahtumatiimi kiireinen. Olethan siis kiireeellisissä ja tärkeissä asioissa yhteydessä puhelimitse, yhteystiedot löytyvät mm. www.bigwheels.fi

Tapahtuman kiireisyyttä käyttävät hyväkseen myös nettikoijarit, jotka jakavat kommenttikenttiin huijauslinkkejä, joissa lupaillaan esim. livestriimiä tapahtumasta luottokorttitietoja vastaan. Kannattaa olla varovainen. Poistamme feikkitilien viestejä sitä mukaa kuin ehdimme, mutta tapahtuman tuoksinassa tässä on viivettä.
... Lue lisää | See More Piilota | See Less

1 CommentKommentoi | Comment on Facebook

Big Wheels kannattanee lyödä tästä kommentit kiinni ennen kuin näitä tulee enempää. Itse myös ilmiannoin nää fb:lle, suosittelen muiden tekevän saman! Pääsee edes parista spämmijästä eroon.

Lataa lisää / Load more