Mediamyynti

Big Wheels markkinointi ja yhteistyö

Big Wheels, Savo Vintage ja Big Wheels Rock’n Roll Party -tapahtumat kokoavat heinäkuisena viikonloppuna yhteen jopa 18.000 hengen yleisön. Tapahtuma on hyvä tilaisuus tavoittaa koko joukko ajoneuvoharrastajia, vintage- & retrokulttuurin ystäviä sekä tietysti runsain määrin lähiseutujen asukkaita ja kesäasukkaita.

Pääosa Big Wheelsin yleisöstä saapuu paikalle noin 100 km säteeltä Pieksämäestä, kokoontumisajoon osallistuvat harrastajat ja seudun kesäasukkaat myös pidemmästä matkasta, mm. pääkaupunkiseutu on hyvin edustettuna.

Tarjoamme mm. seuraavia mainosmuotoja

Ilmoitustila suositussa Big Wheels Magazine -lehdessä. 165 x 240 mm kokoinen tapahtumalehti jaetaan kaikille pääsylipun lunastaneille. Tutustu lehtiin oikealta ja lue lisää ilmoitusvaihtoehdoista tai tee samantien ilmoitusvaraus netissä klikkaamalla tästä.

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Ilmoitustila www.bigwheels.fi -sivustolla. Lehti-ilmoitukseen tai muuhun markkinointiin on mahdollista liittää myös banneri tälle sivustolle. Ota yhteyttä mediamyyntiimme!

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Harrasteajoneuvoihin tai yleisölle jaettavat flyerit. Jos haluat jakaa autoille tai yleisölle oman esitteesi tai vaikkapa alennuskupongin, onnistuu se helposti lipunmyyntiporttiemme yhteydessä. Voimme huolehtia myös esitteiden painatuksesta avaimet käteen -periaatteella.
Huom! Omatoiminen mainosten jakelu autoihin alueella on kielletty – puistoalueen roskaamisen estämiseksi.

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Yrityksen esittely- tai myyntiosasto tapahtuma-alueella. Tapahtuma-alueelta on varattavissa rajoitetusti osastopaikkoja yrityksille. Lue lisää ja tee varaus netissä klikkaamalla tästä!

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Kohdennettu sponsorointi. Haluatko syvemmälle tapahtuman ytimeen? Voit sponsoroida tapahtumassa jaettavia palkintoja tai jakaa oman erikoispalkinnon. Esimerkiksi polkuautonäyttely tai jenkkirekkojen kokoontuminen saattaisivat toimia kohderyhmällesi. Ota yhteyttä!

Yhteydenotot mediamyyntiin ja tapahtumasponsorointiin:
Heikki Skyttä
heikki.skytta@bigwheels.fi
040 563 1433

Hugedelay Oy
PL 96, FI 76101 Pieksämäki
Y-tunnus: 2492257-9, kotipaikka: Pieksämäki