Varaa myyntipaikka ulkoalueelta

Big Wheels -alueella on tarjolla ulkomyyntipaikkoja lauantaina 23.7.2022 klo 10.00-17.00. Myyntipaikkojen hinnat alkaen 85 € sis. alv. sijainnista, koosta ja myyntiartikkeleista riippuen. Myyntialueet sijaitsevat kaupungintalon edustalla yleisön pääportin läheisyydessä (asfaltti), Kulttuurikeskus Poleenin edustalla (nurmikko) sekä kaupungintalolta/pääportilta Poleenille johtavan kujan varrella.

Huom! Ruoka-, makeis-, ja juomapisteet on sovittava erikseen. Ennen varauslomakkeen täyttöä ota yhteyttä puhelimitse, jos olet kiinnostunut ruoka-, makeis- tai juomamyynnistä.

Huom! Ulkomyyntipaikkoihin ei sisälly telttaa, myyntipöytää tai sähköä. Mikäli tarvitset sähköä, voidaan se järjestää lisämaksusta. Perussähkön hinta on 50 euroa ja voimavirta 150 euroa riippuen osaston sijainnista. Lisätietoja myyntipaikoista varaukset@bigwheels.fi.

Osastopaikan siivouksesta tapahtuman jälkeen vastaa näytteilleasettaja itse ellei toisin sovita. Siivous ja roskien poisvienti järjestäjän toimesta laskutetaan erikseen.

Varauslomake avataan myöhemmin, voit olla yhteydessä myös sähköpostilla.