Kartat ja reitit

Harrasteautolla Järvi-Suomeen

Pieksämäelle on Helsingistä matkaa hieman yli 300 kilometriä. Tiet ovat hyväkuntoisia ja matkan varrelta löytyy runsaasti huoltoasemia ja muita palveluja. Tampereelta on Pieksämäelle matkaa Jyväskylän kautta 235 km, Joensuusta Varkauden kautta noin 160 km.

Junalla tapahtuman äärelle

Jos et ole tulossa omalla harrasteautollasi, pääset Pieksämäelle vaivattomasti myös junalla, sillä kaikki tapahtumapaikat ovat lyhyen kävelymatkan päässä rautatieasemalta aivan kuten keskustan hotellikin.

Aikataulut

Tapahtuma-alue

Big Wheels -kokoontumisajo ja muut lauantaipäivän tapahtumat järjestetään aivan Pieksämäen keskustassa, kulttuurikeskus Poleenin ja Pieksämäen kaupungintalon puistoalueella, josta on upeat näköalat Pieksäjärvelle. Löydät alueelle seuraamalla Big Wheels -kylttejä, kulttuurikeskus Poleenin tai sairaalan opasteita. Yleisön sisäänkulkuportit sijaitsevat Savontien varrella, Kulttuurikeskus Poleenin pääovella sekä Toikanten varrella. Harrasteajoneuvojen sisäänajo tapahtuu Sairaalantien kautta.

Cruising-paraati

Paraati starttaa tapahtuma-alueelta klo 17.00 (Huom! aiemmasta poikkeava aika) ja kiertää oheisen reitin Pieksämäellä ja Naarajärvellä päättyen vapaaseen cruisailuun kaupungin keskustassa.